۲۹ روز پیش

نکات و دستور پخت ترشی سالاد فصل مجلسی با طعمی بی نظیر

نکات و دستور پخت ترشی سالاد فصل مجلسی با طعمی بی نظیر

ترشی سالاد فصل یکی از انواع محبوب و خوش طعم ترشی های سنتی ایرانی محسوب می شود. این ترشی از ترکیب مواد اولیه متنوعی همچون انواع سبزیجات، میوه ها و ادویه جات مختلف تهیه می گردد. آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه این ترشی خوشمزه در ادامه مطلب ارائه خواهد شد تا خوانندگان عزیز بتوانند با دنبال کردن دستورالعمل های ارائه شده، این ترشی لذیذ را به راحتی در منزل آماده نمایند.

مواد اولیه

مواد لازممقدار مواد
گوجه فرنگی۴ کیلو گرم
گل کلم۱ کیلو گرم
هویج۵۰۰ گرم
ساقه کرفس۳۰۰ گرم
برگ کرفس۱۰۰ گرم
سیر۱۰ حبه
فلفل سبز تند۲ تا ۳ عدد
نمک دریابه مقدار کافی
زردچوبه۱ قاشق غذاخوری سر پر
ریحان خشک، نعنا خشک و ترخون خشک۲ قاشق غذاخوری
سرکه سفید۵ لیوان

ترشی سالاد فصل مجلسی با طعمی بی نظیر

مرحله 1

برای تهیه ترشی سالاد فصل مجلسی، ابتدا گوجه فرنگی را می شوییم و پوست آن را جدا کرده و خرد می کنیم. سپس آن را در غذاساز میکس می کنیم تا به پوره تبدیل شود و درون قابلمه می ریزیم. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده تا آب اضافی تبخیر شود.

مرحله 2

در همین حین، گل کلم را ریز خرد کرده و می شوییم و درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی خارج شود. هویج را نیز می شوییم، پوست آن را جدا کرده و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. ساقه کرفس را نیز می شوییم و به صورت نگینی ریز خرد کرده و درون آبکش قرار می دهیم تا کاملا خشک شوند.

مرحله 3

پوست سیر را جدا کرده و می شوییم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. برگ کرفس را نیز می شوییم و درون آبکش قرار داده تا آب اضافی خارج شود، سپس روی تخته گوشت قرار می دهیم و به صورت ریز ساطوری می کنیم. فلفل سبز را نیز می شوییم و به صورت حلقه ای خرد می کنیم.

مرحله 4

زمانی که آب اضافی پوره گوجه فرنگی کشیده شد، نمک و زردچوبه را به آن اضافه می کنیم. سپس ریحان خشک، نعنا خشک و ترخون خشک را به پوره گوجه فرنگی اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در ادامه سرکه سفید را درون آن می ریزیم و هم می زنیم تا به مدت 10 دقیقه جوش بزند.

مرحله 5

پس از خنک شدن پوره گوجه فرنگی، آن را به همراه گل کلم، هویج، سیر، برگ کرفس، ساقه کرفس و فلفل سبز درون یک کاسه بزرگ می ریزیم و هم می زنیم تا با مواد ترشی مخلوط شود. توجه داشته باشید که به دلیل وجود گوجه فرنگی، خیس بودن مواد یا ظرف باعث کپک زدن ترشی می شود.

مرحله 6

در نهایت، ترشی را درون یک ظرف شیشه ای درب دار ریخته و درب آن را محکم بسته و به مدت 1 هفته درون یخچال قرار می دهیم تا برسد. پس از این مدت، ترشی را تست کرده و در صورت نیاز مقداری نمک به آن اضافه می کنیم. سپس ترشی را درون ظرف مورد نظر ریخته و به همراه غذای دلخواه سرو می کنیم.